Rólunk

 

Slider-1A M.A.D. – Studio független filmes formáció, amely 2009 óta hivatalos vállalkozás formájában működik. Ez idő alatt úgy építettük fel cégünket, hogy szolgáltatásaink és arculatunk egyet jelentsen a minőséggel.

Flottánk folyamatos fejlesztésével biztosítjuk azt a technikai hátteret, amely segít megvalósítani, hogy a láthatatlan érzéseket értelmezhető, mindannyiunk számára befogadható formába öntsük. Természetesen a technika sohasem pótolhatja a kreatív alkotói munkát, de fontos támasztéka lehet az elképzelések minél élethűbb kivitelezésének. Stúdiónk magas színvonalú és minőségi alkotások létrehozására törekszik. Stábunk tagjainak sokrétű szakértelme biztosítja szolgáltatásaink professzionális minőségét.
M.A.D. - Studio
Cégünk vállalja PR-, image filmek, reklámfilmek, videoklipek, rendezvény- és koncertvideók, esküvői filmek, websorozatok, oktatóvideók, illetve egyéb, más jellegű audio-vizuális produkciók, valamint fotográfiai munkák elkészítését és digitális adathordozón való átadását, vagy akár online történő rendelkezésre bocsátását, közzétételét. Legfőbb célunk, hogy teljes körű kivitelezést biztosítsunk a kreatív szervezői feladatoktól egészen a forgatókönyvíráson át, a saját zenei betétek elkészítéséig.