Esküvői film

Esküvői szolgáltatásunk legfőbb szempontja, hogy mindig szem előtt tartsuk a filmes megjelenítést. Szakavatott operatőreink és cinematográfusaink Rita és Krisztián - Fényképek 030diszkréten komponálják meg a Nagy Nap legfontosabb pillanatairól szóló felvételeket. Célunk, hogy azt a sajátos és az adott esküvőre jellemző hangulatot hozzuk vissza filmjeinkkel, amelyet a résztvevők is átélhettek, hogy segítsen felidézni a megismételhetetlent az utókor számára. Rita és Krisztián - Fényképek 034A forgatás során DSLR technológiát használunk a hozzá tartozó professzionális kameramozgató eszközökkel, hogy az élmény még teljesebb legyen. A felvételeket FullHD, illetve 4K minőségben rögzítjük, esetenként magas képkocka ráta megjelenítésben (120 Fps-el) a megfelelő lassítások végett, így biztosítva a megfelelően filmes hangulatot. A felvételek utómunkálata során az előre kitalált koncepció alapján végezzük a szerkesztést. A hangdizájn és a képek fényelését követően, elegáns adathordózón nyújtjuk át az esküvői filmeket.

HIGHLIGHT – Az egész napról készült legszebb pillanatok néhány percbe sűrítve. A megközelítőleg 3-4 perces kisfilm tökéletesen alkalmas az emlékek felidézésére és az öröm megosztására a barátokkal, családtagokkal, ismerősökkel.

ESKÜVŐI FILM – Egy átfogó film az esküvő napjáról. A kreatív fotózástól a szertartásokon át, egészen az éjszakába nyúló ünneplésig mutatjuk be a Nagy Nap eseményeit. A hangulatot a felvételek mellett az eredeti hangok és szövegrészletek beillesztésével igyekszünk még sajátosabbá és eredetibbé tenni. A film hossza hozzávetőlegesen 18-20 perc.Kait és Ádám - EditBővebb információk tekintetében, javasoljuk Általános Szerződési Feltételeink áttanulmányozását.